• На території фестивалю "Країна Мрій" буде діяти наметове містечко!
    Новость На території фестивалю "Країна Мрій" буде діяти наметове містечко!
    Шановні мрійники! Ми раді оповістити вас, що на території фестивалю "Країна Мрій" буде діяти наметове містечко. Кожен охочий зі своїм туристичним спорядженням матиме змогу розміститися у зазначеному місці табору.  
  • Пре-паті фестивалю "Країна мрій 2015"
    Новость Пре-паті фестивалю "Країна мрій 2015"

    15 травня буде концерт-солянка за участю наших учасників Disco - Lounge та World Music Stage фестивалю #krainamriy2015

    Долучайтеся до нашої події та діліться вашими побажаннями щодо пре-паті..Для нас ваша думка важлива!

  • Відкрито перші імена фестивалю «Країна Мрій»
    Новость Відкрито перші імена фестивалю «Країна Мрій»
    Стали відомими імена фестивалю «Країна Мрій». Ними стали серед виконавців наживо:

    Воплі Відоплясова, БУМБОКС, ТНМК,ONUKA, Мотор'ролла - Чумаки, Піккардійська Терція, Атмасфера, The Doox, Bauci and Brothers, Юлія Рома, Kyiv Tango Project, Джалапіта, Lemko Bluegrass Band, Млада, ДомРа, Cepasa, GO- A, Grozovska band, Cherokey Charlie, VEXLYARSKY, Shopping hour, Olexa Kabanov, Alik Fantaev.

    DJ'S:

    O'SKRIPKA, MISHUKOFF, DERBASTLER, AMARILLIO, FA MAJOR, EKSPERT.

  • Фестиваль “Країна мрій” змінює локацію
    Новость Фестиваль “Країна мрій” змінює локацію
    Шановні Мрійники!
    Маємо важливу новину, фестиваль “Країна мрій” змінює локацію. Цього року ми проведемо головну культурну подію літа в Музеї у Пирогові.
    Зелені ландшафти з дивовижем традиційного українського побуту Пирогова в поєднані з етнокультурним простором «Країна Мрій» це надзвичайно бурхлива суміш.  
  • Як правильно відмовити начальнику
    Обзор Як правильно відмовити начальнику
    Найчастіше, саме на цьому етапі трудової діяльності виникають перші труднощі, адже роботу втрачати не хочеться, а додатково працювати ще більше доводиться. Далеко не кожен співробітник здатний, та й знає, як відмовити директору у виконанні його понаднормового доручення. В нашій статті ми не розглядаємо варіант простого ухиляння від своїх обов'язків. Мова піде про те, як правильно обґрунтувати свою відмову від додаткового навантаження, зберігши при цьому гідність і залишившись на займаній посаді, а, може, і піднятися в очах начальника. 
  • Інвестиції в нерухомість
    Обзор Інвестиції в нерухомість
    Інвестування в нерухомість в будь-які часи було надійним засобом збереження і збільшення заощаджень. Таке вкладення капіталу несе в собі набагато менше ризиків у порівнянні з інвестуванням в акції або оформленням депозитного рахунку. У чому ж справа? В першу чергу, нерухоме майно та житлового, та комерційного призначення у великих містах користується постійним попитом і дорожчає рік від року. Чим більше населений пункт - тим вигідніше купувати нерухомість. Ніхто не буде заперечувати той факт, що ліквідність площ в Києві набагато вище, ніж в тому ж Фастові. 
  • Детоксикація організму
    Обзор Детоксикація організму
    Детоксикація організму являє собою метод ефективного позбавлення від психологічних і фізичних токсинів. Неякісні продукти харчування, забрудненість навколишнього середовища, стресові ситуації, надмірне вживання алкоголю і пристрасть до тютюну - все це захаращує наш організм. 
  • Бутстреппінг - розвиток власного бізнесу без залучення інвестицій
    Обзор Бутстреппінг - розвиток власного бізнесу без залучення інвестицій
    Бутстреппінг - старовинне англійське слово, яким сьогодні прийнято називати новий напрямок у бізнесі. Дослівний переклад цього терміна звучить як «вушка на задниках черевиків». Раніше ззаду на взуття прикріплялися спеціальні шкіряні шлейки, за допомогою яких можна було легко натягнути черевик на ногу. В Англії говорили: «Витягнути себе з трясовини за вушка на черевиках». В переносному сенсі це позначало, що людина домігся свого становища самостійно, без чиєї-небудь допомоги. 
  • Що таке MBA?
    Обзор Що таке MBA?
    Але навіть наявність такої освіти не гарантує вам отримання високооплачуваної професії, так як конкуренція з кожним роком стає все більш жорсткою. Володіння англійською мовою останнім часом навіть не обговорюється, будучи само собою зрозумілим, зате все більшу роль набуває наявність у кандидата в працівники наукового ступеня і своїх напрацювань у певній галузі. 
  • Поради подорожуючим від Пауло Коельо
    Обзор Поради подорожуючим від Пауло Коельо
    У своєму блозі Пауло Коельо дає поради для подорожуючих, щоб зробити перебування в незнайомому місці набагато більш насиченою і цікавіше. Керуючись цими правилами, ви зможете отримати нові враження і дізнатися що-небудь нове під час поїздки. 
Добавить мероприятие

Найди свое мероприятие

Тематика:
Город:
Найти
Подписка на новости: