• Як правильно вибрати франшизу
    Обзор Як правильно вибрати франшизу
    Відразу варто сказати, що неможливо виявити найкращу франшизу. Буде вона в підсумку такою чи ні - прямо залежить від вас. Бо навіть дуже перспективна і вигідна франшиза в недосвідчених руках підприємця може виявитися абсолютно марною і марною тратою часу і грошей. Проте якщо у вас є величезне бажання відкрити свою справу, і ви маєте уявлення про те, як нею управляти, то при виборі франшизи вам слід орієнтуватися на нижче представлені поради. 
  • Що таке франшиза?
    Обзор Що таке франшиза?
    Франчайзинг, як система, відмінно себе зарекомендував способом швидкої розкрутки свого бізнесу. Як показує безстороння статистика, використання такої системи дозволяє в 80% подолати п'ятирічний рубіж у розвитку компанії і продовжити працювати з отриманням високих прибутків. Для порівняння: більшість самостійно розкручуваних фірм ледь дотягує і до двох років. 
  • Як стати дистриб'ютором?
    Обзор Як стати дистриб'ютором?
    Дистриб'юторство - одна з порівняно нових сфер діяльності, про яку чули всі, але далеко не кожен знає, чим конкретно займаються дистриб'ютори, і вже точно не інформовані про те, як стати дистриб'ютором. 
  • Як відповідати на некоректні запитання?
    Обзор Як відповідати на некоректні запитання?
    У кожного з нас існують хворі теми, обговорювати які не дуже хотілося б. І, як на зло, саме ці теми люблять зачіпати друзі, знайомі, колеги та родичі. Вони задають некоректні запитання, на які людина або і сам не знає відповідей, або не бажає розповідати гірку правду кожному стрічному. 
  • Переваги підприємця над найманим працівником
    Обзор Переваги підприємця над найманим працівником
    В чому переваги підприємця порівняно з найманим працівником? І чи є вони? Для себе я змогла відповісти на це питання. Одного разу я вирішила відкрити свою справу. Звичайно, ця думка прийшла до мене далеко не відразу. Все почалося з того, що мене обдурив роботодавець, і ця ситуація стала «останньою краплею». 
  • Як втілити мрії в життя
    Обзор Як втілити мрії в життя
    Кажуть, що мріяти не шкідливо, але дуже навіть шкідливо не мріяти. Так це чи ні, кожен вирішує сам, але, як би це не було парадоксально, часто мрії вводять людей в депресивний стан. Як втілити мрії в реальність? Як мріяти, щоб мрії збувалися? Щоб ваші мрії не розбивалися об сувору дійсність, а планомірно збувалися, пропоную використовувати прості правила. Суть їх у визначенні, якою саме має бути мрія.
  • Як підвищити особисту ефективність
    Новость Як підвищити особисту ефективність
    Головний ресурс кожного бізнесмена - час, і він обмежений. У добі не може бути 36 годин, а в тижні - 8 днів. Одна людина не здатна працювати більш 168 годин на тиждень, навіть якщо перестане спати, але вона може підключити до свого проекту інших людей, вклавши гроші в їх час. І тоді воно збільшиться вдвічі, втричі і в стільки разів, скільки необхідно. Але чому при цьому величезні компанії не завжди досягають тих результатів, якими можуть похвалитися крихітні фірми з персоналом в десяток людина? В Instagram трохи більше дюжини співробітників, і він був куплений Facebook за мільярд доларів. У чому секрет? Звичайно, удача зіграла в цьому свою роль, але головний ключ до успіху - ефективність. 
  • Що таке стереотипи. Види та особливості стереотипів
    Обзор Що таке стереотипи. Види та особливості стереотипів
    Влада стереотипів величезна. Давайте розберемося, що це таке, якої шкоди може завдати стереотип розвитку особистості, і яку користь можна отримати з цього явища. 
  • Боротьба з неуважністю
    Обзор Боротьба з неуважністю
    Неуважність і незібраність можуть жити поряд з хорошою пам'яттю. Зазвичай вони пов'язані з відсутністю концентрації. Якщо людина постійно шукає свої ключі, пішла на нараду без потрібних документів, забуває передзвонити колегам, то вона просто не може зосередитися. І причин неуважності може бути декілька. 
  • Формування характеру - особливості та труднощі
    Обзор Формування характеру - особливості та труднощі
    Формування характеру можна порівняти з фізичними вправами, із створенням ідеально складеного тіла. Якщо ми прикладаємо зусилля, то м'язи ростуть. Біцепси стають сильнішими і більш функціональними, якщо ми даємо їм додаткове навантаження у вигляді підняття тягарів або виконання вправ. І навпаки, відсутність навантаження викликає атрофію м'язів. Це можна спостерігати, якщо рука або нога довгий час знаходяться без руху, наприклад, в гіпсі. 
Добавить мероприятие

Найди свое мероприятие

Тематика:
Город:
Найти
Подписка на новости: