• Як сформувати корисні звички
    Обзор Як сформувати корисні звички
    Ніколи не можна недооцінювати силу звичок. Вони сильно впливають на людську долю, адже вважаються визначальним фактором можливостей. Невелика частина реакцій, які виникають під впливом внутрішніх або зовнішніх подразників, знаходиться під контролем. Решта ж реакцій контролюються рефлексами і звичками. Не варто думати, що людина не може вплинути на них. Навпаки, звички можуть бути свідомо змінені при бажанні. 
  • Що таке фрірайтінг
    Обзор Що таке фрірайтінг
    Активізувати діяльність мозку, знайти ідеальне рішення, прийти до правильних висновків можна по-різному. Кожна людина має в запасі кілька способів вийти з творчої кризи. Однією з таких методик є фрірайтінг. 
  • Як визначити талант у дитини
    Обзор Як визначити талант у дитини
    Фахівці стверджують, що талант, здібності у дитини дошкільного віку визначити неможливо. «Вона намалювала квіточку» або «вона вже знає всі цифри» - чесно кажучи, таке мало про що говорить, подібний «прорив» у розвитку може бути випадковим. А ось нахили, інтереси малятка - це важливо. Можна почути величезну кількість історій, як дитину в музичну школу тягали мало не на аркані, а виріс в підсумку геніальний скрипаль. Що ж, в житті буває багато чого. Але, як правило, таланти проявляють себе інтересами та уподобаннями дитини. Більш того, є підстави вважати, що талант з'являється якраз з інтересу - людина просто розвиває себе у відповідному напрямку. 
  • Якості мільйонерів або як заробити мільйон
    Обзор Якості мільйонерів або як заробити мільйон
    «Як заробити мільйон» або «Як стати мільйонером» - хороші назви для книги чи сайту. Відповісти ж на питання - «Як заробити мільйон?» - В рамках однієї статті не вийде. Немає єдиного вірного способу стати мільйонером. Такі люди як Ларрі Еллісон, Сергій Брін, Річард Бренсон, Лакшмі Міттал, Аркадій Волож заробляли свої капітали по-різному. Вони використовували різні стратегії, у всіх у них свої секрети і свої історії успіху, але є щось об'єднуюче всіх їх, і це щось - якості мільйонерів. 
  • Побудова ефективного відділу продажів
    Обзор Побудова ефективного відділу продажів
    Як сьогодні виглядає відділ продажів в більшості компаній? Як правило, це керівник і кілька менеджерів, провідних продажу, починаючи з холодного дзвінка і закінчуючи обслуговуванням після укладання угоди. Але традиційно - далеко не завжди означає «ефективно». Чим погана така модель і як можна домогтися приголомшливих результатів, всього лише змінивши систему відділу продажів? 
  • Висловлювання, цитати і афоризми про читання
    Обзор Висловлювання, цитати і афоризми про читання
    Читання - ось найкраще вчення. Слідувати за думками великої людини - є наука сама цікава
  • Користь читання - які книги краще читати
    Обзор Користь читання - які книги краще читати
    У чому користь читання? Що мають на увазі люди, стверджуючи, що читати корисно? Чому багато продовжують читати, адже не тільки для того, щоб розслабитися, відпочити, або просто зайняти вільний час? 
  • Висловлювання, цитати і афоризми про постановку цілей
    Обзор Висловлювання, цитати і афоризми про постановку цілей
    Необхідно поставити собі певну мету життя ... Звичайно, треба мати достатньо здорового глузду, щоб ставити собі завдання під силу
  • Як правильно ставити цілі
    Обзор Як правильно ставити цілі
    Здійснення наших бажань і втілення в життя мрій, багато в чому залежить від того, як правильно ми ставимо мети. Правила постановки цілей допомагають втілити наші прагнення і бажання в реальність. Тому в цій статті докладно розглянемо питання - «Як правильно ставити цілі?», І зрозуміємо, як свої бажання і мрії переводити в розряд реальних і чітких цілей, які можна досягати. 
  • Висловлювання, цитати і афоризми про нудьгу
    Обзор Висловлювання, цитати і афоризми про нудьгу
    Нічого не поробиш: нудьга, виявляється, не настільки вже проста річ. Від нудьги не відмахнутися роздратованим жестом
Добавить мероприятие

Найди свое мероприятие

Тематика:
Город:
Найти
Подписка на новости: