Зустріч із всесвітньо відомим режисером, Роджером Макмерріном (США)

Зустріч із всесвітньо відомим режисером, Роджером Макмерріном (США)

21 жовтня запрошуємо вас на зустріч із всесвітньо відомим режисером, Роджером Макмерріном (США). До Києва він приїхав ще в 1993 році з метою створити Київський симфонічний оркестр та хор, який наразі досягнув вже двадцятиліття. Це людина, котра втілює в життя, здавалося б усім зовсім нездійсненні омріяні речі. Будучи ініціатором багатьох творчих проектів, він все-таки досягнув свого і створений ним колектив за 20 років свого існування вже 10 разів гастролював до США. Окрім того він їздив з концертами по Росії, Казахстану, Узбекистану та Киргизстану. Він став ініціатором перекладу українською мовою таких відомих творів, як «Страсті за Св. Матвієм» Баха, «Месію» Генделя та ряд інших шедеврів музичного мистецтва, виконання яких можна почути у провідних концертних залах України.

Визнаний державою за значний внесок у розвиток української культури, а також активну діяльність у соціальних проектах, Роджер Макмеррін був нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України. 

Під час гастролей, КСОХ надихає людей, у різних частинах світу з кожним їхнім концертом все більше і більше людей чують наш фольклор, українські пісні, а також і фольклор Америки та Росії. 

Пан Роджер починав свою музичну кар'єру у вищій школі Огайо, викладаючи там вокал. Після завершення Магістерської програми, він навчався диригентсько-хоровой техніки у найкращих спеціалістів, переймаючи їхній професіоналізм. Протягом всього часу він писав власні програми, створював, перекладав, робив свій внесок у музичну культурну спадщину. І вже 1983 року разом із своїм хором Роджер виступив в Нотр-Дам у Парижі.
Хочу пойти Стоимость 50 грн

График: Единоразово

Организатор: Часопис

Место проведения: ул. Льва Толстого, 3, Часопис.

+(38)044-591-25-35, +(38)068-07-364-02

музика, творчість, концерт,

Отзывы

КОММЕНТАРИИ Комментариев: 0

 
Текст сообщения*

Имя:*
Тел.:
Url события
Email организатора:
Добавить мероприятие

Найди свое мероприятие

Тематика:
Город:
Найти
20.04.2015 На території фестивалю "Країна Мрій" буде діяти наметове містечко! Шановні мрійники! Ми раді оповістити вас, що на території фестивалю "Країна Мрій" буде діяти наметове містечко. Кожен охочий зі своїм туристичним спорядженням матиме змогу розміститися у заз...
19.04.2015 Пре-паті фестивалю "Країна мрій 2015"

15 травня буде концерт-солянка за участю наших учасників Disco - Lounge та World Music Stage фестивалю #krainamriy2015

15.04.2015 Відкрито перші імена фестивалю «Країна Мрій»

Стали відомими імена фестивалю «Країна Мрій». Ними стали серед виконавців наживо:

08.04.2015 Фестиваль “Країна мрій” змінює локацію

Шановні Мрійники!
Маємо важливу новину, фестиваль “Країна мрій” змінює локацію. Цього року ми проведемо голо...
Подписка на новости: